Άμεσα οι αποφάσεις από την πλευρά της Πολιτείας

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και εντός της ημέρας την οριστική του απόφαση για τα μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.
12/03/2018 • 10:40
Ο Γιώργος Βασιλειάδης
  • shares
Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και εντός της ημέρας την οριστική του απόφαση για τα μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικές υποθέσεις των αναμετρήσεων Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Βασιλειάδης βρίσκεται σε επαφές με την Κυβέρνηση, αλλά και τις ομοσπονδίες ΕΠΟ, UEFA και FIFA, για το συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, αναμένεται να έχει συνάντηση εντός της ημέρας με τον Βασιλειάδη στην Αθήνα, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2018 • 07:55

Φορμάρισμα και σταθερότητα τα κριτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εξαιρετικά αμφίρροπα με λεπτομέρειες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές τα περισσότερα ματς απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας. H Κάρντιφ έχει κίνητρο στο γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι. Στα σημεια το προβάδισμα για Γουίγκαν, Κόβεντρι

24/04/2018 • 14:45