Κάνιας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)

Ο Χοσέ Κάνιας τόνισε μετά το ματς στη Λαμία τόνισε η ομάδα έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη.
17/02/2018 • 23:39
Ο πανηγυρισμός στο γκολ του Κάνιας
  • shares
Ο Χοσέ Κάνιας τόνισε μετά το ματς στη Λαμία τόνισε η ομάδα έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη. 

Αναλυτικά:


«Είναι μεγάλη μέρα για τον προπονητή και για εμάς, είχε τα γενέθλιά του και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο μέρος καθώς η Λαμία έπαιζε αρκετά πίσω στον χώρο, όταν πίεζε πιο ψηλά για εμάς ήταν πιο εύκολο. Σκοράραμε νωρίς στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς, κάναμε μια καλή εμφάνιση και μια καλή νίκη. Έχουμε μία σειρά δύσκολων αγώνων, έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς, στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/03/2018 • 07:28

Κίνητρο το γκολ κάτω από διαφορετικό πρίσμα σε Μασσαλία, Νίκαια

Τα δύο παιχνίδια στο Γαλλικό νότο θα έχουν γκολ, θέαμα και πιθανόν να βγάλουν το στοιχείο του απρόοπτου. Με όρεξη να ανασυνταχθούν παίζουν σήμερα η Φέγενορντ και η Ντόρτμουντ κόντρα σε ομάδες οι οποίες θα μπορούν να φανούν ανταγωνιστικές,

06/03/2018 • 13:18