Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει!

0
Αποστόλης Λάμπος
31/07/2011 • 00:01
Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει!
  • shares

Αυτή η τύχη όμως αντλείται εδώ και χρόνια από τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που διέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέχρι τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας ούτε υποπτευόμασταν ότι θα μπορούσαμε επί σειρά ετών να τιθέμεθα επικαεφαλής ομίλων σε προκριματικές φάσεις. Ωστόσο η ταυτότητα που έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ υπάρχει ακόμα. Ο αήττητος για την ώρα Φερνάντο Σάντος καλείται να την φυλάξει ως κόρη οφθαλμού και ει δυνατόν να της προσθέσει κι άλλα στοιχεία προς περαιτέρω βελτίωση.

Σίγουρα κανείς δεν προκρίθηκε από την κλήρωση. Ωστόσο το γεγονός ότι από το δεύτερο γκρουπ τύχαμε στην Σλοβακία (τελευταία του γκρουπ) και από το τρίτο στη Βοσνία μας επιτρέπει να ανασάνουμε με ικανοποίηση. Απλά να πούμε ότι οι δευτερότριτοι των υπόλοιπων ομίλων είναι τα ζευγάρια Σερβία-Βέλγιο, Δανία-Τσεχία, Σουηδία-ΕΙΡΕ, Τουρκία-Ουγγαρία, Σλοβενία-Ελβετία, Μαυροβούνιο-Ουκρανία και Γαλλία-Λευκορωσία.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ ωστόσο μπορούν να περιμένουν ως το φθινόπωρο του 2012, καθώς ξεκινούν αμέσως μετά το EURO σε Ουκρανία και Πολωνία. Εκεί, όπου για να παραστεί η εθνική μας ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή το προσεχές φθινόπωρο. Αρχής γενομένης από τα ματς με Ισραήλ και Λετονία.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00