Τα γεράκια της Μάλτας!

0
Αποστόλης Λάμπος
25/03/2011 • 18:00
Τα γεράκια της Μάλτας!
  • shares

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ο Φερνάντο Σάντος είναι ετοιμοπόλεμοι και θα παρατάξει την εθνική μας με ένα άκρως επιθετικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη έστω και με μισό μηδέν ώστε να διατηρηθεί η εθνική ολοζώντανη στο παιχνίδι της πρόκρισης και δη της πρωτιάς στον όμιλο. Για να το κάνει αυτό, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρέπει να ξεπερνά με κάθε τρόπο όλα τα εμπόδια τύπου Μάλτας.

Σαν άλλος Τζον Χιούστον ("Το γεράκι τηςε Μάλτας" 1941), ο ομοσπονδιακός... σκηνοθέτης της αήττητης μέχρι τώρα εθνικής μας ομάδας θέλει να λύσει το γρίφο που ακούει στο όνομα Μάλτα. Για τον λόγο αυτό πρόκειται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα. Αυτό γίνεται έυκολα αντιληπτό από το γεγονός ότι προσανατοίζεται να τοποθετήσει σε ρόλους αμυντικών μέσων τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη, δύο μέσους με πολλές επιθετικές αρετές.

Από την απόδοση των δύο μέσων του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθούν πολλά, καθώς σε περίπτωση που κυριαρχήσουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής δύσκολα η Μάλτα θα μπορέσει να ζητήσει κάτι από το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα έγκειται και στο κατά πόσο θα μπορέσουν οι διεθνείς να βάλουν το εύκολο γκολ ώστε να αποφύγουμε εμφράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00