Φελπς: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω»

Ο Μάικλ Φελπς αποκάλυψε πως είχε κάνει σκέψεις ακόμα και αυτοκτονίας, όσο διάστημα ταλαιπωρούνταν από κατάθλιψη.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/01/2018 • 14:56
Ο Μάικλ Φελπς ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την μεγάλη καριέρα του.
  • shares
Ο Μάικλ Φελπς αποκάλυψε πως είχε κάνει σκέψεις ακόμα και αυτοκτονίας, όσο διάστημα ταλαιπωρούνταν από κατάθλιψη. Ο κάτοχος 23 χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων βρέθηκε σε συνέδριο ψυχικής υγείας στο Σικάγο και μίλησε για τις ημέρες, που ήταν και ο ίδιος ασθενής.

Αρχικά, ο Αμερικανός τόνισε: «Μετά από κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων έπεφτα σε βαριάς μορφής κατάθλιψη. Μετά τους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 ήμουν σπίτι μου χωρίς φαγητό ή ύπνο για τέσσερις μέρες. Δεν ήθελα να επιστρέψω στην κολύμβηση, δεν ήθελα να ζω. Σε αυτή την κατάσταση σκέφτεσαι ακόμη και την αυτοκτονία. Όλοι νομίζουν πως είμαστε αυτοί οι ανίκητοι άνθρωποι, αλλά κι εμείς ψάχνουμε βοήθεια».

Στη συνέχεια, ο Φελπς δήλωσε: «Ήταν μια προσπάθειά μου να γιατρευτώ και να ξεφύγω από αυτά που με κυνηγούσαν. Είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά. Πιστεύω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως είναι κάτι πραγματικό, μιλά γι’ αυτό και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/05/2018 • 08:00

Αγωνία κορυφής σε Ιρλανδία και Δανία (video)

Το ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ από το πρωτάθλημα Δανίας όπως και η προοπτική κορυφής στην Ιρλανδία αναμένεται να φέρουν εντάσεις και γκολ σε ματς όπου δύσκολα να μιλήσουμε για προβάδισμα λόγω της αστάθειας των διαγωνιζομένων ομάδων.

loading the player...

09/05/2018 • 16:07